استفاده از تجهیزات و ابزار آلات پیشرفته در ساخـت اسکلت فلزی مانند: مـتــریال و دستـگـاه هـای جـوشـکـاری ( دستگاه جوش الکترود ، دستگاه جوش توپودری ، دستگاه جوش زیر پودری ، دستگاه جوش اتوماتیک دروازه ای ) و برشکاری ( دستگاه هوابرش ، قیچی و گیوتین ، دریل ، فرز ، …) از مهم ترین عوامل در تعیین کیفیت و طول عمر سازه می باشد.
هرچه دستگاه های جوشکاری پیشرفته تر و یا ترجیحا” اتوماتیک بوده و الکترود و سیم جوش ها از برندهای معتبر و استاندارد باشد کیفیت اتصالات مقاطع بالاتر بوده و در نتیجه سازه تولیدی دارای استحکام بیشتری می باشد .همچنین استفاده از تست های غیر مخرب مانند RT و بازرسی های جوش تاییدی تاثیر قابل قبولی بر کیفیت جوشکاری مقاطع دارد.
پس از مرحله فوق اسکلت فلزی برای سندبلاست و رنگ کاری به سالن رنگ منتقل می شود تا با استفاده از رنگ مرغوب و استاندارد و دستگاه های رنگ کاری اتوماتیک ، تمامی سطوح اسکلت با دقت بالا و ضخامت رنگ استاندارد (میزان میکرون مورد تایید قسمت QC کنترل کیفیت ) رنگ کاری گردد و پس از خشک شدن رنگ ، اسکلت آماده بارگیری و حمل به محل احداث و نصب انجام می شود.
کنترل خط تولید سازه و نظارت دقیق و مهندسی شده در فرایند تولید میتواند ضامن تولید محصول نهایی با کیفیت و دارای دوام و پایداری بالا باشد. در بحث نصب سازه فولادی آنچه در این بخش ضروری به نظر میرسد توجه به این نکته است که حمل و نقل این سازه های فلزی خاص نیازمند دقت توجه بالا و تجهیزات خاص است چرا که عموما با وارد شدن آسیب جزئی به سازه شاهد چکش کاری های غیر اصولی در زمان نصب خواهیم بود که میتواند اثرات مخربی در کیفیت محصول داشته باشد.
2 دیدگاه
سلام.ممنون .خیلی خوب بود.از دست اندرکاران وبسایت به این خوبی سپاسگزارم
[…] مراحل ساخت اسکلت فلزی ساختمان […]